Tehnologie

Televizoarele bazate pe platforma Android TV, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware

Televizoarele bazate pe platforma Android TV, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware televizoarele bazate pe platforma android tv, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware - 2Q   - Televizoarele bazate pe platforma Android TV, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware


Apreciate pentru funcţionalitatea Smart TV implementată cu ajutorul platformei Android TV, televizoarele din noua generaţie sunt mult mai mult decât simple mijloace pentru vizionarea programelor transmise prin reţeaua de cablu, conexiunea la internet şi aplicaţiile instalate deschizând accesul la o largă varietate de conţinut. Ca şi la produsele smartphone, funcţionalitatea este îmbunătăţită periodic prin actualizări de firmware, corectând bug-uri software şi adăugând funcţii noi. Problemele apar atunci când funcţiile adăugate post-vânzare nu au fost documentate în pliantul produsului şi se dovedesc a fi contrar intereselor utilizatorilor.

televizoarele bazate pe platforma android tv, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware - Televizoarele bazate pe platforma Android TV bombardate cu reclame dupa - Televizoarele bazate pe platforma Android TV, bombardate cu reclame după ultima actualizare de firmware

Exact asta pare că s-a întâmplat cu o largă varietate de dispozitive Android TV, care după o banală actualizare de firmware au început să afişeze conţinut sponsorizat în ecranul principal Android TV. Noua funcţie a fost confirmată pe dispozitive Android TV livrate de Sony, Xiaomi şi Nvidia, dar este posibil ca şi alte dispozitive bazate pe platforma Android TV să fie afectate.

Aceasta nu este prima dată când reclamele şi-au făcut apariţia în interfaţa dispozitivelor Android TV. Diferenţa este că în trecut utilizatorii aveau posibilitatea să dezactiveze afişarea de conţinut sponsorizat folosind setările Android. Rămâne de văzut dacă Google va mai oferi sau nu această concesie, forţarea afişării de reclame putând rotunji semnificativ veniturile generate cu ajutorul platformei Android TV.

 

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *