Tehnologie

Samsung pregăteşte Galaxy A20 şi A40, alternative de buget pentru Galaxy A80

Samsung pregăteşte Galaxy A20 şi A40, alternative de buget pentru Galaxy A80 samsung pregăteşte galaxy a20 şi a40, alternative de buget pentru galaxy a80 - 9k  - Samsung pregăteşte Galaxy A20 şi A40, alternative de buget pentru Galaxy A80


Galaxy A80, vârful de gamă pentru seria Galaxy A, reprezintă ce are mai bun Samsung de oferit pentru cumpărătorii cu buget mediu, însă nu va fi singura alegere disponibilă. Mai modeste în privinţa specificaţiilor, Galaxy A20e şi Galaxy A40 conturează alternativa rezonabilă pentru cumpărătorii care nu sunt dispuşi să cheltuiască prea mulţi bani pentru un smartphone nou.

samsung pregăteşte galaxy a20 şi a40, alternative de buget pentru galaxy a80 - Samsung pregateste Galaxy A20 si A40 alternative de buget pentru - Samsung pregăteşte Galaxy A20 şi A40, alternative de buget pentru Galaxy A80

Suficient de puternic pentru folosirea de zi cu zi, Samsung Galaxy A40 dispune de procesor octa core, 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare internă şi un ecran cu design Infinity-U decupat după conturul carcasei. Departe de a trăda o soluţie de compromis, A40 pune la dispoziţie o cameră frontală de 25 MP,  ce-i drept cu focalizare fixă. Cu accent pe calitatea imaginii, camera foto principală este de tip dual, cu senzori de 16 MP + 5 MP şi bliţz LED.

Optimizat pentru un cost mai redus, Galaxy A20 este un smartphone entry level cu chipset octa core şi 3 GB memorie RAM. Din păcate, spaţiul de stocare intern este mai degrabă modest, fiind limitat la 32 GB. Printre dotările sale avem şi un sistem dual camera cu 13MP + 5MP, al doilea senzor fiind util pentru aplicarea efectelor de adâncime (depth-of-field).

samsung pregăteşte galaxy a20 şi a40, alternative de buget pentru galaxy a80 - Samsung pregateste Galaxy A20 si A40 alternative de buget pentru - Samsung pregăteşte Galaxy A20 şi A40, alternative de buget pentru Galaxy A80

Piesa de rezistenţă este ecranul de 5.8 inch, decupat după conturul carcasei şi întrerupt doar de bretonul tip picătură, lăsat în dreptul camerei foto.

Samsung va livra Galaxy A20 şi A40 inclusiv pentru piaţa europeană. Din păcate, preţurile la vânzare şi data exactă la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine nu sunt cunoscute.

 

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *