Tehnologie

Samsung întârzie livrările Galaxy Fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice

Samsung întârzie livrările Galaxy Fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice samsung întârzie livrările galaxy fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice - 2Q   - Samsung întârzie livrările Galaxy Fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice


Deşi până acum au ajuns doar la câţiva jurnalişti şi bloggeri de tehnologie, telefoanele Samsung Galaxy Fold se defectează în ritm alarmant de mare, problemele apărute punând sub semnul întrebării designul carcasei şi durabilitatea ecranului OLED în mod special.

Nu mai puţin de patru dispozitive Galaxy Fold care se află în mânile celor care vor lansa primele review-uri s-au stricat după mai puţin de două zile de utilizare. În două dintre cazuri, vina a fost a utilizatorilor (însă nu în totalitate), iar în două cazuri, ecranele pur şi simplu s-au stricat. Multiplicate la scara unei lansări globale, problemele ar putea scufunda planurile Samsung pentru dezvoltarea brandului Galaxy Fold.

samsung întârzie livrările galaxy fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice - Samsung intarzie livrarile Galaxy Fold si amana lansarea pentru pietele - Samsung întârzie livrările Galaxy Fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice

După ce au investit deja mulţi ani în activitatea de cercetare şi dezvoltare, sud-coreenii de la Samsung nu-şi puteau permite să rateze primul val de lansări în piaţa de telefoane pliabile, dezvăluirea modelului Galaxy Fold într-un moment de maxim interes pentru public putând avea efecte benefice pe termen lung. Nu şi dacă produsul se dovedeşte a fi unul cu defecte majore, care se manifestă în decurs de câteva zile de la prima utilizare.

Speculând asupra acestui subiect, am putea spune că inginerii Samsung s-au grăbit să lanseze Galaxy Fold înainte ca acesta să fi trecut printr-o verificare riguroasă şi în afara laboratoarelor de testare.

samsung întârzie livrările galaxy fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice - 1555933542 452 Samsung intarzie livrarile Galaxy Fold si amana lansarea pentru pietele - Samsung întârzie livrările Galaxy Fold şi amână lansarea pentru pieţele asiatice

Unele probleme, cum ar fi avertizarea utilizatorilor să nu desprindă folia transparentă pre-aplicată pe ecran, ţin de proasta comunicare dintre inginerii Samsung şi echipa de marketing. Însă alte experienţe cum ar fi încreţirea subită a ecranului în zona de pliere, urmată în decurs de câteva ore de defectarea telefonului par să indice probleme hardware sau cu designul carcasei. Dacă acest scenariu se confirmă, între revizuirea designului Galaxy Fold şi producerea unor noi loturi de telefoane în număr suficient pentru livrare spre magazinele din lumea întreagă ar putea trece câteva luni.

Deocamdată, evenimentul de lansare Galaxy Fold pentru piaţa chineză, pregătit pentru ziua de miercuri, a fost amânat. Neoficial, Samsung a suspendat şi instructajele oferite propriilor angajaţi, în timp ce inginerii companiei investighează posibile soluţii pentru problemele semnalate la nivelul ecranului. Totodată, se pare că şi loturile de telefoane Galaxy Fold programate pentru livrare în regiunile unde produsul a fost deja lansat nu vor ajunge la termenul stabilit.

Având în vedere preţul de 2000 dolari, ar fi de neconceput ca telefoanele Galaxy Fold să ajungă în mâinile utilizatorilor fără ca problemele apărute să fie rezolvate, chiar dacă asta înseamnă ca produsele altor producători rival să ajungă pe piaţă înaintea Samsung.

 

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *