Tehnologie

Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei

Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei - 2Q   - Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei


Faimos producător de periferice şi accesorii pentru PC, Razer a reuşit să-şi construiască o reputaţie şi în piaţa smartphone, ca furnizor de telefoane performante adecvate pentru gaming şi divertisment. Dar se pare că planurile au fost prea ambiţioase, eşecul companiei de a construi o bază numeroasă de cumpărători fideli livrând un produs de nişă cum este Razer Phone ameninţând serios viitorul companiei.

Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei - Razer Phone 3 anulat - Razer Phone 3, anulat. Angajaţii diviziei Mobile vor fi concediaţi sau relocaţi în cadrul companiei

Într-o măsură disperată de salvare a imaginii de brand, care să evite totodată posibilul faliment, Razer concediază cea mai mare parte a personalului angajat la divizia Mobile, păstrând doar suficiente resurse pentru asigurarea de suport tehnic şi software pentru produsele smartphone deja aflate în posesia consumatorilor finali. Din păcate, planurile pentru lansarea Razer Phone 3 au intrat şi ele la apă, compania promiţând doar că va livra mult aşteptata actualizare la Android 9 Pie către posesorii de telefoane Razer Phone 2.

Totuşi, Razer nu abandonează cu totul planurile de extindere în piaţa smartphone, mesajul companiei fiind unul optimist, care promite noi proiecte pe segmentul mobile.

Deocamdată, vânzările modeste obţinute cu Razer Phone şi succesorul Razer Phone 2 au obligat compania să ia măsuri pentru limitarea pagubelor. Razer precizează că doar o mică parte din personal (2% din numărul total de angajaţi) au fost efectiv concediaţi, restul angajaţilor diviziei mobile fiind incluşi într-un plan de reorganizare a activităţii, menit să concentreze resursele companiei pe dezvoltarea altor produse cu marje de profit atractive.

 

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *