Tehnologie

Pininfarina Battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! Ce viteză atinge

Pininfarina Battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! Ce viteză atinge pininfarina battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! ce viteză atinge - Z - Pininfarina Battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! Ce viteză atingeMașina, care este 100% electrică, a fost prezentată oficial la New York.


Pininfarina Battista este numită „hipermașină” pentru că are 1.900 de cai putere și atinge viteze incredibile. Potrivit producătorului, noul model ajunge la 100 km/h mai rapid ca o mașină de Formula 1, în mai puțin de 2 secunde.


De asemenea, atinge 300 km/h mai rapid ca un avion de luptă F16, în doar 12 secunde, iar viteza maximă pe care o poate avea este de 350 km/h.


Cele patru motoare electrice sunt alimentate de o baterie de 120 kWh, care se poate încărcă în doar 40 de minute. Autonomia mașinii este de aproximativ 450 km, scrie Daily Mail.


pininfarina battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! ce viteză atinge - Pininfarina Battista hipermasina care costa peste 2 milioane de euro - Pininfarina Battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! Ce viteză atinge


Prototipul acestui model a fost prezentat în cadrul Salonului Auto Internațional de la New York, dar și la salonul de profil de la Geneva.


Mașina va începe să fie fabricată pe scară largă anul viitor, în Italia și va fi „prima hipermașină electrică de lux”. Vor fi fabricate doar 150 de mașini: 50 pentru Statele Unite, 50 pentru Asia și 50 pentru Europa.


Deja mai mulți clienți bogați au rezervat acest model, iar livrările vor începe din 2020.


pininfarina battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! ce viteză atinge - 1556008104 637 Pininfarina Battista hipermasina care costa peste 2 milioane de euro - Pininfarina Battista, hipermașina care costă peste 2 milioane de euro! Ce viteză atinge


Trei versiuni diferite ale mașinii au fost prezentate. Pininfarina Battista costă aproximativ 2,3 milioane de euro.

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *