Noutatii

Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50%

ofertele bucuriei de pasti cu reduceri de pana la 50% itgalaxy.ro-info buzz ofertele - 9k  - Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50%

Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50% – Am dat start campaniei Oferte de Paste, cu reduceri de pana la -55! Campania se desfasoara in perioada 15 aprilie – 29 aprilie 2019, pana la ora 9:00.

Fa-l cadou de Paste! Smartphone iHunt P6000 Power 16GB 2GB RAM Dual Sim Negru la 372.99 lei.

Descriere Smartphone iHunt P6000 Power 16GB 2GB RAM Dual Sim BlackSmartphone iHunt P6000 Power 16GB 2GB RAM Dual Sim Black-info buzz ofertele - Smartphone iHunt P6000 Power 16GB 2GB RAM Dual Sim Black info buzz - Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50%

Un smartphone pentru fi cadoul ideal in multe situatii.

iHunt Titan P6000 Power

Noi știam că tu visezi de mult la un telefon echilibrat din toate punctele de vedere. Așa că, suntem gata să-ți îndeplinim acest vis. Un telefon cu o baterie de capacitate mare, frumos, rezistent și pe deasupra, cu un sistem de operare modern, asta nu înseamnă neaparat un telefon scump. Acesta este motivul pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm modelul iHunt Titan P6000 Power, visul devenit realitate.Ți-am pregatit și specificații tehnice care nu te vor dezamăgi, noi îți prezentăm esențialul, tu va trebui să-i descoperi toate secretele. Trebuie totuși să te avertizăm că nu sunt puține, însă toate sunt in avantajul tău.

Rezoluție de înaltă definiție, acumulator cum rar vezi pe un astfel de telefon, display rezistent, ramă metalică, senzori foto Sony și în față dar și în spate plus o “tonă” de aplicații pe care să le încerci pe sistemul de operare nou, Android Oreo.

Fa-l cadou de Paste! Smartphone iHunt P6000 Power 16GB 2GB RAM Dual Sim Negru la 372.99 lei.

ITGalaxy.ro este un magazin online care comercializează produse din gama IT, televizoare & electronice, electrocasnice, climatizare, produse destinate îngrijirii personale, articole pentru bucătărie și menaj și nu numai.

Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici!

Poarta increderea si depaseste provocarile zilnice cu tinute inspiratefashiondays.ro-infobuzz-produse reduse 2019 ofertele - fashiondays - Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50%

Simti ca poti sa faci orice atunci cand porti increderea. Fie ca este vorba despre un succes profesional, o emotie puternica, o persoana speciala, o rochie in care atragi toate privirile sau o camasa in care nu mai ai nevoie de introducere, reflecta increderea in tot ceea ce faci.

INCALTAMINTE GENTI SI ACCESORII SPORT OUTLET BRANDURI INSPIRATION

Preturile mici te motiveaza sa faci sport.

elefant.ro  ofertele - 96160 - Ofertele Bucuriei de Paste sunt aici! Reduceri de pana la 50%

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *