Stirii

Nu sunt critic să fac o analiză literară

Nu sunt critic să fac o analiză literară - Nu sunt critic s fac o analiz literar scaled - Nu sunt critic să fac o analiză literară


Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova, întrebat despre reacția lui la gestul premierul ungar, că nu este critic literar și că nu poate face o analiză literară. Orban l-a ironizat, miercuri, pe omogul său maghiar, Viktor Orban, care a postat, pe Facebook, o hartă a Ungariei mari.

Întrebat dacă expresia „Vrabia mălai visează”, pe care a folosit-o ca răspuns la gestul omologului să ungar, este o reacție puternică și demnă a premierului României, Ludovic Orban a spus că acesta a fost un răspuns la o întrebare pusă într-un anumit context.

„Nu sunt analist literar, critic literar ca să pot să fac o analiză literară, este o reacție la o întrebare care a fost pusă într-un anumit context”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

El a precizat că din punctul lui de vedere subiectul Transilvaniei este „intangibil”.

Premierul Ludovic Orban l-a ironizat, miercuri, pe omogul său maghiar, Viktor Orban, care a postat, pe Facebook, o hartă a Ungariei mari, care cuprinde și Transilvania. „Vrabia mălai visează”, a spus premierul român, în replică la postarea omologului maghiar.

Beautifulhalo WW - - Nu sunt critic să fac o analiză literară

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *