Stirii

masca de protecție care se curăță singură

masca futurista concept (1) - masca de protec ie care se cur singur - masca de protecție care se curăță singură


Măștile de protecție sunt fie extrem de simple, fie prea voluminoase și incomode. Un proiect nou revoluționează toată piața. Și nu se oprește aici.

Huami, o companie mai puțin cunoscută în România, și-a prezentat proiectul unei măști de protecție care filtrează și aerul, și nici nu-i incomodă. Demersul a pornit, conform companiei, din dorința de a le oferi utilizatorilor o mască de protecție care arată și bine.

Ce propune compania e o mască cu filtre N95 (FFP2 în Europa), dar și cu un sistem ingenios de auto-igienizare prin raze ultraviolete. Proiectul se numește Aeri.

Concept Y
masca futurista concept (1) - masca de protectie care se curata singura - masca de protecție care se curăță singură
Concept X

După cum vezi din imaginile de mai sus, sunt două concepte cu care lucrează. Destul de banal denumite X și Y, dar ambele beneficiază de curățarea cu UV și sunt similare. Ambele sunt construite din materiale flexibile și ușoare, dar se pliază cât se poate de bine pe față. Și mai bine decât o mască medicală standard, care nu oferă același grad de filtrare.

Masca de protecție pe care o conectezi la priză

masca futurista concept (1) - 1588851894 656 masca de protectie care se curata singura - masca de protecție care se curăță singură
Concept X cu sistemul de curățare (sus, stânga), Concept Y cu lampa UV (jos, dreapta)

Măștile Aeri se auto-dezinfectează când nu le mai folosești. Pentru alimentarea lămpii, cele două au porturi USB-C. Astfel, o poți refolosi a doua zi. Totodată, filtrele sunt cele standard pe care le-ai putea cumpăra din comerț.

Un alt avantaj pe care l-ar oferi aceste măști e că ți-ai putea debloca telefonul, cum ar fi un iPhone cu Face ID, fără să trebuiască să-ți dai masca jos. Și chiar dacă perioada de criză medicală va trece, aceste măști pot fi folosite în oraș și doar ca să mai filtrezi din aerul poluat pe care îl inspiri.

Deocamdată, nu avem detalii despre când ar fi lansate sau la ce preț. Dar se anunță ca fiind cel mai tare gadget pentru următorii 10 ani. Până atunci, dacă ai nevoie de-o mască, MAPN a făcut lista celor recomandate.Beautifulhalo WW - - masca de protecție care se curăță singură

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *