Stirii

Klaus Iohannis participă la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema pandemiei de coronavirus

Asigurați protejarea medicilor și a personalului medical. Asigurați-le echipamente Klaus Iohannis participă la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema pandemiei de coronavirus - Asigura i protejarea medicilor i a personalului medical - Klaus Iohannis participă la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema pandemiei de coronavirus


Preşedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19, scrie Agerpres. Potrivit agendei şefului statului, videoconferinţa va avea loc la ora 17:00.

Este cea de-a treia videoconferinţă a membrilor Consiliului European pe tema noului coronavirus.

Potrivit agendei publicate pe site-ul Consiliului European, discuţiile se vor axa pe patru priorităţi identificate şi discutate şi la reuniunile anterioare: limitarea răspândirii virusului, furnizarea de echipamente medicale, cu un accent pe măşti şi dispozitive de protecţie respiratorie, promovarea cercetării în vederea dezvoltării unui vaccin împotriva COVID-19, combaterea consecinţelor socio-economice.

Pe ordinea de zi a Consiliului European se află, de asemenea, angajamentul şefilor de stat şi de guverne din UE de a-i ajuta pe cetăţenii blocaţi în ţări terţe.

La reuniunea din 17 martie, şefii de stat şi de guverne au decis să aplice o restricţie temporară a călătoriilor neesenţiale către UE pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, ei au aprobat orientările propuse de Comisia Europeană cu privire la gestionarea frontierelor.

Editor: I. I.

Beautifulhalo WW Klaus Iohannis participă la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema pandemiei de coronavirus - - Klaus Iohannis participă la o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema pandemiei de coronavirus

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *