Primul telefon din lume 100% wireless, butoane sau cabluri. Cum arată revoluționarul Meizu Zero


Din China vine unul dintre cele mai surprinzătoare telefoane de pe piață.

kurtmann.ro


Modelul se numește Meizu Zero și este produs de a 11-a cea mai mare companie producătoare de telefoane mobile din lume și unul dintre cele mai populare branduri de pe piața chineză.


Zero, de la Meizu, atrage în primul rând prin faptul că este primul telefon cu adevărat wireless din lume.  Și asta datorită faptului că nu are niciun port, niciun buton și niciun cablu.


Telefonul se încarcă wireless, este rezistent la apă, are senzor de amprentă în ecran și boxe amplasate în spatele displayului, unde se află și camera de selfie.


Primul telefon din lume 100% wireless, butoane sau cabluri. Cum arată revoluționarul Meizu Zero - Primul telefon din lume 100 wireless butoane sau cabluri - Primul telefon din lume 100% wireless, butoane sau cabluri. Cum arată revoluționarul Meizu Zero


Și pentru că vorbim despre display, acesta are dimensiunea de 5,99 inch și e dotat cu tehnologia OLED.


Acest model este dotat și cu tehnologia eSIM, care nu necesită un card fizic, dar are și un sistem de încorporare a cardurilor SIM.


Singurele informații suplimentare cunoscute despre acest model este procesorul Snapdragon 845 și Bluetooth 5.0.


Foto: Meizu/Business InsiderRămâi la curent cu cele mai importante știri, pe ProTv Plus:
cartepedia.ro Primul telefon din lume 100% wireless, butoane sau cabluri. Cum arată revoluționarul Meizu Zero - 91683 - Primul telefon din lume 100% wireless, butoane sau cabluri. Cum arată revoluționarul Meizu Zero

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here