Stirii

Haideți să protejăm pensionarii noștri

Haideți să protejăm pensionarii noștri - Haide i s protej m pensionarii no tri - Haideți să protejăm pensionarii noștri


Președintele Klaus Iohannis a făcut, luni, un apel de protejare a celor mai vulnerabile persoane în fața coronavirusului: persoanele în vârstă. Totodată, el i-a îndemnat pe români să respecte intervalul orar 11:00-13:00 de cumpărături, care este dedicat pensionarilor.

„Din păcate, azi în România avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, e mult, e foarte mult și trebuie împreună să ne străduim mai mult, mai bine ca să îngrădim răspândirea virusului. E nevoie să respectăm mai bine și mai mult indicațiile autorităților. Nu va întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați, stați la distanță. Trebuie să reușim să îngrădim răspândirea acestui virus, pentru categoria personaelor vulnerabile, persoanele peste 65 de ani”, a spus Klaus Iohannis.

„Autoritățile și-au făcut treaba, acum depinde de noi să respectăm, să-i protejăm pe cei peste 65 de ani, pe pensionarii noștri. S-a stabilit un interval 11-13 în fiecare zi, hai să lăsăm acest interval doar lor. Lăsați pensionarii să-și facă aprovizionarea, noi avem tot restul zilei la dispoziție”, a adăugat șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a avut astăzi, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Guvernul României. Ședința este programată în contextul în care România se apropie de scenariul 4 al epidemiei.

Beautifulhalo WW - - Haideți să protejăm pensionarii noștri

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *