Stirii

Google Authenticator devine o aplicație 2FA de top după ultimul update

Google Authenticator devine o aplicație 2FA de top după ultimul update - Google Authenticator devine o aplica ie 2FA de top dup ultimul - Google Authenticator devine o aplicație 2FA de top după ultimul update

Google a actualizat aplicația Authenticator, pe care a neglijat-o timp de mai mulți ani. Mai precis, nu s-a atins de ea din 22 august 2017. După ultimul update, aceasta a devenit una dintre cele mai bune aplicații pentru autentificarea în doi pași pe Android. Motivul principal: permite transferul datelor de pe un dispozitiv pe altul.

Problema cu aplicațiile de acest fel este că atunaci când utilizatorul schimbă telefonul trebuie să reia de la început setarea conturilor.

Google Authenticator a primit și alte îmbunătățiri. Aplicația beneficiază acum de temă true-black, utilă pentru smartphone-urile cu ecrane AMOLED, potrivit Android Central.

Transferul datelor de pe un dispozitiv pe altul se poate face prin verificarea identității via PIN, amprentă sau recunoaștere facială. Este generat apoi un cod QR care este citit de pe noul dispozitiv, iar datele sunt transferate în siguranță.

Nu știm când vor fi disponibile noile funcții și pe iOS.

Google Authenticator concurează acum mult mai bine cu Authy, o aplicație 2FA populară, care oferă sincronizare în cloud a datelor.

Autentificarea în doi pași este una dintre cele mai bune modalități de securizare a conturilor online. Dacă nu o folosiți încă, vă recomandăm să începeți să o utilizați. Mai multe servicii populare și companii cunoscute au fost victimele hackerilor în ultimele săptămâni.Beautifulhalo WW - - Google Authenticator devine o aplicație 2FA de top după ultimul update

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *