Tehnologie

Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold

Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold? Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold - 9k  - Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold


Telefonul costă aproape 2.000 de euro și ar fi păcat să fie zgâriat sau lovit.


Un producător de accesorii pentru telefoanele mobile, Spingen, a prezentat deja husele de protecție concepută special pentru acest model pliabil.


Accesoriul va fi disponibil în mai multe versiuni, cu modele diferite: Tough Armor, Thin Fit și Ultra Hybrid. Husele vor fi fabricate din silicon și platic și prețul va fi de aproximativ 20 de dolari.


Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold - Design inedit Cum vor arata carcasele de protectie pentru telefonul - Design inedit! Cum vor arăta carcasele de protecție pentru telefonul Galaxy Fold


Modelele sunt concepute special ca să poată proteja inclusiv marginile ecranului de 4,6 inci, care va fi pe spatele telefonului atunci când acesta va fi pliat.


Desigur, vor avea decupaje pentru butoanele și camere foto. Rămâne de văzut însă cum vor funcționa din punct de vedere al plierii, pentru că materialul trebuie să fie extrem de flexibil.


Foto: The Verge

 Urmărește știrile zilei, pe ProTv Plus:


Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *