Retete Culinare

Concurs Heinner – Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase!

Concurs Heinner Mixer de mana Concurs Heinner - Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase! - Z - Concurs Heinner – Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase!


Concurs Heinner cu un premiu dedicat gospodinelor

Concurs Heinner Mixer de mana Concurs Heinner - Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase! - Concurs Heinner Castiga un mixer de mana pentru retete - Concurs Heinner – Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase!

Concurs Heinner – Castigati un mixer de mana pentru retete delicioase

Dragi gospodine, astazi va invit la un concurs delicios, in colaborare cu prietenii de la Heinner!

Folosesc electrocasnicele Heinner de ani de zile, cu cel mai mare succes. Nu am avut niciodata probleme cu niciun aparat marca Heinner. De exemplu, inainte de a achizitiona masina de tocat Heinner, am avut o alta masina care facea fata cu greu oricarui tip de carne.

Dupa ce am vazut cat de bine se descurca simpatica masina de tocat Heinner, am inceput sa imi “imbrac” bucataria cu produse de la ei. Urmatoarele pe lista au fost grillul electric, care ma ajuta enorm vara, sandwich makerul, si, nu in ultimul rand, minunea de Multicooker Heinner Alacarte 5 HMCK-5BK. Vedeti aici ce ciorbita minunata de post cu fasole boabe am facut in acest multicooker.

Toate produsele Heinner se caracterizeaza printr-un design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare. Cu drag vi le recomand!

Premiul concursului de astazi consta intr-un MIXER DE MANA HM-B400!

Are 5 viteze + functie turbo, palete pentru prepararea aluaturilor pentru prajituri si carlige pentru framantarea aluatului.

Concurs Heinner Mixer de mana Concurs Heinner - Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase! - 1552912491 901 Concurs Heinner Castiga un mixer de mana pentru retete - Concurs Heinner – Castiga un mixer de mana pentru retete delicioase!

Este un electrocasnic atat de util in bucataria noastra! Il puteti castiga foarte simplu. Iata cum.

Ce trebuie sa faceti?

Lasati un comentariu, la acest articol, in care sa imi propuneti o reteta pe care o puteti prepara cu mixerul  de mana Heinner HM-B400  400W. Reteta trebuie sa contina ingrediente si mod de preparare.

Perioada desfasurare concurs 

18 -25 martie 2019

Conditii participare

Poate participa oricine la acest concurs, important este sa aveti domiciliul in Romania, pentru livrarea premiului.

Desemnarea castigatorului

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org, si va fi anuntat in cadrul acestui articol pe data de 26 martie 2019.

 Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *