Stirii

Cât trebuie să plătească Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi. Unde vor ajunge banii

Cât trebuie să plătească Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi. Unde vor ajunge banii - C t trebuie s pl teasc Bianca Dr gu anu dup mp carea cu Alex - Cât trebuie să plătească Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi. Unde vor ajunge banii

Bianca Drăgușanu plătește pentru împăcarea cu Alex Bodi. Deși oficial, aceasta a fost cea care și-a impus condițiile, iar omul de afaceri le-a acceptat pentru ca cei doi să-și reia relația, Bianca va fi nevoită să facă acum un efort financiar.

Cât trebuie să plătească Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi

Judecătoria Buftea a dat sentința în cazul scandalului pe care Bianca și Alex l-au avut a doua zi după divorț, în urmă cu două zile. Aceasta s-a încheiat cu o cerere de ordin de protecție din partea vedetei. Doar că Bianca și-a retras cererea, însă judecătorii au decis că aceasta trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată. Așadar, Bianca Drăgușanu va plăti onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru Alex Bodi cu suma de 250 de lei și va decontarea citarea și deplasarea martorului, cu suma de 24,63 lei.

S-au împăcat

”Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor. Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată astăzi, 31.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, este hotărârea instanței.

După cum arată textul de mai sus, hotărârea nu este una definitivă și poate fi atacată de oricare dintre părți. Însă cel mai probabil nu va mai fi cazul, dată fiind împăcarea dintre cei doi. La fel de probabil este ca cei doi să-și oficializeze relația, evident, după ce trece situația de coronavirus.Beautifulhalo WW - - Cât trebuie să plătească Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi. Unde vor ajunge banii

Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *