Stirii

Bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a depășit 1.000 de cazuri, în SUA. Este a treia cea mai afectată țară de pandemie

SUA au potenţialul de a deveni noul epicentru al pandemiei Bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a depășit 1.000 de cazuri, în SUA. Este a treia cea mai afectată țară de pandemie - SUA au poten ialul de a deveni noul epicentru al pandemiei scaled - Bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a depășit 1.000 de cazuri, în SUA. Este a treia cea mai afectată țară de pandemie


Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns miercuri la 1.031 în Statele Unite, fiind de asemenea înregistrate 68.572 de cazuri confirmate, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, relatează Agerpres.

Cu câteva ore înainte de difuzarea bilanţului, numărul victimelor era de 827. Statele Unite se situează pe locul trei în lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri confirmate de Covid-19, după Italia şi China.

Numărul persoanelor infectate este, fără îndoială, mult mai mare, ceea ce înseamnă că numărul deceselor înregistrate ar fi mai mic decât în realitate.

Statul New York este unul dintre cele mai afectate, fiind înregistrate 280 de decese în oraşul New York de la izbucnirea epidemiei în centrul Chinei, la sfârşitul lunii decembrie.

Potrivit unei estimări comunicate Congresului american la începutul acestei luni, între 70 şi 150 de milioane de persoane ar putea fi în cele din urmă infectate în Statele Unite, cu aproximativ 327 de milioane de locuitori.

Editor: I. I. 

Beautifulhalo WW Bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a depășit 1.000 de cazuri, în SUA. Este a treia cea mai afectată țară de pandemie - - Bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a depășit 1.000 de cazuri, în SUA. Este a treia cea mai afectată țară de pandemie

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *