Videos

Andreea Balan, in stare stabila dupa stopul cardio-respirator suferit la nastere

Andreea Balan, in stare stabila dupa stopul cardio-respirator suferit la nastere


https://i.ytimg.com/vi/jW-mYstjRUk/hqdefault.jpg


Îndrăgita cântăreață Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. În momentul de faţă ”starea ei este stabilă şi este supravegheată”, a declarat pentru Mediafax unul dintre medicii de la clinica privată la care este internată cântăreaţa.
Problemele întâmpinate de Andreea Bălan, luni seară, în timpul celei de-a doua naşteri, au fost confirmate de George Burcea, partenerul de viaţă al artistei.
“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a comunicat George Burcea, partenerul de viaţă al artistei.
“Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operaţiei de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă”, a adăugat un reprezentant al clinicii private unde este internată Andreea Bălan.
“Eu vă spun aşa: în acest moment, pacienta, starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopţii. E într-o stare stabilă. A putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei. Va fi în continuare monitorizată de echipa medicală. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea ei e stabilă. În momentul de faţă, se află la terapie intensivă. E greu să spui acum. În câteva zile se vor stabili priorităţile dumneaei şi în acel moment se va decide când va fi externată”, a afirmat reprezentantul instituţiei medicale.
Întrebat dacă poate fi vorba despre o culpă medicală, reprezentantul clinicii consideră nu poate fi decât un succes medical.
Pentru Andreea Bălan şi George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiţă. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.
Ambianță parte dintr-un clip de-al ei 5-10 sec
Născută în 1984, în Ploieşti, Andreea Georgiana Bălan a devenit cunoscută ca membră a duoului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat şapte albume. A lansat în 2002 primul album solo, “Te joci cu mine” și se numără printre cel mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor susţinute din 2008 până în prezent.

Aboneză-te la Știrile București TV – https://www.youtube.com/user/bucurestitvnet?sub_confirmation=1

URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
Site: http://bucurestitv.net
Facebook: https://www.facebook.com/BucurestiTV/
Instagram: https://www.instagram.com/bucuresti.tv/source

andrea balan
bucuresti,tv,andreea balan,stop cardio-respirator,nastere,cezariana,cantareata,George burcea

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *