Tehnologie

A desfăcut un Samsung Galaxy Fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil

A desfăcut un Samsung Galaxy Fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil a desfăcut un samsung galaxy fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil - 2Q   - A desfăcut un Samsung Galaxy Fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragilUn blogger a dezmembrat noul Galaxy Fold, ca să vadă de ce ecranul pliabil s-a rupt atât de ușor la unele unități oferite pentru testare.


După scandalul în care mai mulți influenceri s-au plâns că telefonul pe care îl primiseră pentru teste s-a crăpat în doar câteva zile, un blogger a decis să desfacă telefonul.


În acest fel, putem vedea în detaliu piesele din interior, inclusiv ecranul pliabil, care a provocat probleme serioase unor utilizatori.


a desfăcut un samsung galaxy fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil - A desfacut un Samsung Galaxy Fold cum arata in interior - A desfăcut un Samsung Galaxy Fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil


Ecranul se desprinde foarte ușor, asemeni unei piese din cauciuc, spune bloggerul. Desigur, ecranul s-a îndoit în timp ce era desfăcut, prin urmare este lesne de înțeles de ce unele telefoane au cedat, atunci când utilizatorii au desprins primul strat al display-ului, crezând că era de fapt un ecran de protectie detașabil.


a desfăcut un samsung galaxy fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil - 1555924218 514 A desfacut un Samsung Galaxy Fold cum arata in interior - A desfăcut un Samsung Galaxy Fold: cum arată în interior și de ce este ecranul atât de fragil


În interior putem observa cele două baterii care asigură telefonului 4.380 mAh, o capacitate deosebită pentru un smartphone. Practic, fiecare „aripă” a telefonului pliabil are propria sa baterie, scrie Phone Arena.


De asemenea, în imagini vedem balamaua care permite plierea telefonului și sistemul prin care cele două părți ale gadgetului pot comunica între ele.


Foto: Phone ArenaUrmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus:


 


Source link

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *