Mamici

12 filme de paste pentru tine si întreaga familie – sarbatori fericite

Paste_verde-min infobuzz paste 2019 12 filme de paste - bmL0DLM4ixj5iH3U5SfyECuMw7WFTawxCAFx97bzVrINtyKEStTdP 0Uon8QN497JgsUpXQVAAAAAElFTkSuQmCC - 12 filme de paste pentru tine si întreaga familie – sarbatori fericite

Astazi o sa va prezentam o lista de 12 filme de paste pentru voi si familia voastra. Paste fericit 2019 !

Sărbătoarea pascală bate la ușă, iar pentru a intra în atmosferă vă invităm să vizionați câteva filme de Paște potrivite pentru întreaga familie!

Îmi amintesc cât de tare m-a impresionat miniseria “Isus din Nazaret” în copilărie, când l-am văzut prima oară. Dar și peste ani, când l-am vizionat pentru a doua, a treia și a 10-a oară. Dincolo de povețele creștine, am rămas fascinată de jocul actoricesc – mai convingător ca oricare alt text biblic, greu de pătruns pentru mintea unui copil.

Pentru că mi-am amintit cu drag de acest film, am ales pentru tine o serie de filme din care cel mic poate desprinde lecții despre bunătate, compasiune și toleranță, numai bune de urmărit în familie, de Paște. 

1. Parada de Paște (1948)

Parada de Paște (titlu in engleza original este: Easter Parade) acest film este un film american din 1948 regizat de Charles Walters. Este produs de Arthur Freed, cu un scenariu de easter-parade-parada de pasti 1948-infobuzz.ro 12 filme de paste - easter parade parada de pasti 1948 infobuzz - 12 filme de paste pentru tine si întreaga familie – sarbatori fericiteSidney Sheldon, Frances Goodrich și Albert Hackett. Rolurile principale au fost interpretate de actorii precum Fred Astaire, Judy Garland și Peter Lawford. Acest film a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră – Johnny Green, Roger Edens. Filmul conține unele dintre cele mai cunoscute cântece ale lui Astaire și Garland cum ar fi “Easter Parade”, “Steppin’ Out with My Baby” sau “We’re a Couple of Swells”.

Este filmul cu cel mai mare succes din punct de vedere financiar pentru Garland și Astaire, precum și filmul muzical cu cele mai mari încasări ale anului 1948.

Mai jos, între paranteze, sunt menționați cei care au cântat și dansat respectivul număr easter-parade-parada de pasti 1948 12 filme de paste - easter parade parada de pasti 1948 - 12 filme de paste pentru tine si întreaga familie – sarbatori fericitemuzical cu excepția cazului în care se menționează altfel.

 1. “Happy Easter” (Fred Astaire)
 2. “Drum Crazy” (Astaire)
 3. “It Only Happens When I Dance with You” (Astaire cântă, dansând cu Ann Miller)
 4. “I Want To Go Back To Michigan” (Judy Garland)
 5. “A Fella with an Umbrella” (Peter Lawford, Garland)
 6. Vaudeville Montage: “I Love a Piano” (Garland cântă, dansând cu Astaire), “Snookey Ookums” (Astaire, Garland), “The Ragtime Violin” (Astaire cântă, dansând cu Garland) și “When the Midnight Choo-Choo Leaves for Alabam'” (Garland, Astaire)
 7. “Shakin’ the Blues Away” (Miller)
 8. “It Only Happens When I Dance With You (reprise)” (Garland cântă)
 9. “Steppin’ Out with My Baby” (Astaire, corul, mai dansează: Patricia Jackson, Bobbie Priest, Dee Turnell)
 10. “A Couple of Swells” (Astaire, Garland)
 11. “The Girl on the Magazine Cover” (Richard Beavers cântă, Miller dansează)
 12. “It Only Happens When I Dance With You (instrumental)” (Astaire și Miller dansează)
 13. “Better Luck Next Time” (Garland cântă)
 14. “Easter Parade” (Garland, Astaire)

3. Calea luptătorului pașnic (2006)

Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un gimnast care visează să câștige o medalie la Olimpiadă. Însă lumea lui se răstoarnă când întâlnește un străin misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates este o minte înțeleaptă, care știe să ajungă la noi niveluri ale puterii și înțelegerii. După ce suferă un accident, cu ajutorul lui Socrate și al unei tinere, Joy (Amy Smart), Dan descoperă că trebuie să învețe multe și să uite și mai multe înainte de a putea deveni un luptător împăcat cu sine însuși. “Cei mai nesuferiți oameni, sunt și cei care au mai multă nevoie de iubire” – este una din replicile mele favorite din film.

5. It’s The Easter Beagle, Charlie Brown (1974)

Charlie Brown și prietenii săi se pregătesc pentru Paște. Peppermint Patty decorează ouăle, Sally merge la mall să cumpere pantofiori noi, și cu toții pornesc într-o cursă contra-cronometru în încercarea de a găsi cât mai multe ouă ascunse de Iepuraș. Și totuși, Charlie Brown este îngândurat pentru că, din nou, nu se simte iubit și acceptat. Va reuși micul băiețel neînțeles să redevină vesel înainte de Paște?

7. Yogi the Easter Bear (1993)

Înțeleptul ursuleț încântă din nou toată familia în această comedie. De data aceasta, doi tâlhari decid să oprească Paștele, răpindu-l pe Iepuraș. Ursul Yogi și prietenul lui cel mai bun, Boo-Boo, află de acest complot și încearcă, în felul lor, să remedieze situația. Dar aceștia trebuie să lucreze repede, altfel, pădurarul Smith îl va trimite pe Yogi într-un circ în îndepăratata Siberie.

9. Winnie the Pooh — Springtime with Roo (2004)

Iepure este mai interesat de curățenia de primăvară decât de sărbătoarea pascală. Și asta pentru că se simte dezamăgit și părăsit de prietenii săi Ursulețul de Plus, Tigrilă, Grohi și Roo. Însă curând, Iepure va descoperi, în acorduri muzicale vesele, importanța prieteniei. 

10. Eu sunt Sam (2001)

Sam Dawson (Sean Penn) are mintea unui copil de șapte ani și este obsedat de Beatles. Are o fiică făcută cu o femeie de pe străzi, căreia îi dă numele Lucy Diamond, după cântecul lui Beatles. Sam își dă seama de limitările sale și încearcă să o ajute pe Lucy să se realizeze în viață, acolo unde el n-a putut. Deși fetița e foarte fericită alături de tatăl său, autoritățile se sesizează iar Sam angajează o avocată cunoscută (Michelle Pfeiffer) să îi apere cauza. Între cei doi se infiripă o poveste de dragoste. Un film de neratat!

12. Rețeaua miraculoasă (2006)

Un porcușor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Tânăra Fern (Dakota Fanning) îl salvează pe porcușorul Wilbur când acesta e cât pe ce să fie sacrificat și devine astfel cel mai nou locuitor al fermei. Wilbur este plin de viață și copilăros, ceea ce face ca celelalte animale să-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un păianjen ce trăiește agățat de tavan, el reprezintă șansa de a-și putea face un prieten. Însă celelalte animale dezvăluie faptul că zilele porcușorului sunt numărate. Charlotte îl ajută pe Wilbur să facă mai multe mișcări neobișnuite pentru un porcușor cu ajutorul pânzei ei, pentru a-l convinge pe fermier că Wilbur nu este un porc oarecare și că merită să fie salvat. Filmul este o adaptare a cărții de succes pentru copii “Miracolul prieteniei”, scrisă de E.B. White, una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor, despre prietenie și sacrificiu.

2. Hop-Țop (2011) – Titlu Engleza HOP

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paștelui, sub capetele uriașe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute șaizeci și cinci de zile pe an, Iepurașul de Paște domnește peste o echipă de iepurași și de pui care pregătesc coșuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineața de Paște. În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, I.P. fuge de acasă, cu direcția Hollywood, pentru a-și urma visul de a deveni baterist. În tot acest timp, pe Insula Paștelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum de la I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă și să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula, ci și sărbătoarea. Morala – e bine să te pui pe primul plan, atât timp cât nu uiți de cei din jurul tău. 

============

Povestea lui Fred, un șomer leneș care, din greșeală, rănește Iepurașul de Paște și trebuie să-l vindece. În timp ce Fred se luptă cu cel mai neplăcut musafir din lume, cei doi vor învăța cum să se maturizeze.
Creatorii lui “Sunt un mic ticălos” și regizorul blockbuster-ului “Alvin și veverițele” ne aduc această comedie nou-nouță despre ouă de ciocolată și rock ‘n’ roll! Folosindu-se abil de animație și de live action, “Hop” este o comedie despre E.B., fiul adolescent al Iepurașului de Paște. Chiar în preajma momentului în care trebuie să devină șeful afacerii de familie, E.B pleacă la Hollywood ca să-și împlinească visul de a deveni un baterist într-o trupă rock. Acolo îl întâlnește pe Fred, un șomer leneș care are și el planurile sale și care îl lovește din greșeală cu mașina. Prefăcându-se rănit, E.B îl manipulează pe Fred ca să-i ofere un adăpost și acesta se trezește cu cel mai neplăcut oaspete din lume. Împreună, vor avea de înfruntat incidente ilare și aventuri ratate în urma cărora vor descoperi importanța familiei.

4. Click – Zapând prin viață (2006)

Michael Newman (Adam Sandler) este căsătorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) și are cu ea doi copii extraordinari. Dar nu reușește să-i vadă prea des deoarece lucrează foarte mult la o firmă de arhitectură cu speranța deșartă că șeful lui (David Hasselhoff) îi va recunoaște într-o zi contribuția neprețuită și îl va face partener. Printr-un concurs de împrejurări intră în posesia unei telecomenzi magice cu ajutorul căreia reușește să controleze vieților celor din jur. Dar înainte să-și dea seama, telecomanda îl programează pe el, și nu invers. Este momentul când începe cu adevărat să aprecieze și să-și accepte viața, cu bune și cu rele.

6. Ziua Cârtiței (1993)

Phil Connors (Bill Murray), meteorolog de serviciu, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur aflat în centrul atenției o dată pe an, de “Ziua Cârtiței”. Plictisit de meseria sa monotonă și insignifiantă, el se plânge șefilor, dar fără rezultat. Până într-o zi, când se trezește într-o buclă temporală. Deși crede că va avea ocazia să-și schimbe viața, Phil constată că repetă la nesfârșit aceleași greșeli, atât timp cât schimbarea nu va începe cu sine însuși.

8. Ultimele dorințe (1997)

Carter Chambers (Morgan Freeman) și Edward Cole (Jack Nicholson) sunt doi bătrânei aparent foarte diferiți, care se întâlnesc într-un spital. Aici, descoperă că au două puncte comune: nevoia neîmplinită de a se împăca cu ei înșiși și deciziile pe care le-au luat în viață și dorința intensă de a-și petrece timpul care le-a mai rămas făcând tot ceea ce și-au dorit cândva. Ignoră toate avertismentele medicale și pleacă în lume pentru a gusta din viață pe ultima sută de metri. Morala? Uneori, e nevoie ca soarta să ne dea un ultimatum pentru a ne pune în mișcare…

11. Dă mai departe! (2000)

Micul Trevor McKinney (Haley Joel Osment), are probleme cu mama sa alcoolică și cu tatăl său abuziv și absent în același timp. Când ajunge la clasa profesorului Eugene Simonet (Kevin Spacey), plictisit și el de viață și măcinat de traume mai vechi, copilul îi propune un joc: pentru fiecare faptă bună să facă mai departe trei. La final, ideea aceasta strălucită schimbă în bine atât viața lui Trevor, cât și a mamei și a profesorului său. O poveste excelentă despre bunătate, generozitate și recunoștință.

Aceasta a fost lista de cele 12 filme de paste pentru voi . Vizionare placuta si Paste Ferict !

 

#pastefericit #paste2019 #sarbatoridepaste #filmedepaste #infobuzz #pastefericit2019 #sarabatorifericite #filmenoisivechi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *